13.7.09

Jeg har vundet et pindsvin(-emønster)

Hjemmesiden hos Little Cotton Rabbits lokker mig ind imellem forbi for at kigge på de små strikkede, detaljerige dyr. For nylig opdagede jeg en konkurrence, hvor man kunne vinde opskriften til et pindsvin, og jeg lagde en kommentar, som gav gevinst :-)
Nu kan jeg så strikke mit eget pindsvin - eller flere...

Sommerstemning

Rapsen er vist blomstret af nu, men jeg synes, en skriggul rapsmark er det allerbedste tegn på, at nu er det sommer.
Marken her opdagede jeg i pinsen, da jeg for første gang oplevede Nordsøstien på cykel. Jeg skulle fra Skallerup Klit til Hirtshals og kom både ad småveje, hedestier, gennem småskove og gennem en stor plantage, hvor jeg skulle tværs gennem et live-rollespil! Stien kan bestemt anbefales for alle naturelskere, og jeg mødte også en primitiv overnatningsplads med sheltere undervejs.

8.7.09

Hvor blev det forår af?

PYYH - det er godt nok gået stærkt med arbejdet de seneste måneder... og strikkebloggeriet har jeg slet ikke haft energi til, når arbejdet også drejer sig om skriverier ved pc'en.

Strikket er der blevet - jeg kan ikke helt huske hvor meget, for der er talrige ting i gang, og der er ikke så meget, der er gjort færdigt...
Nåh jo - der er da i hvert fald lavet en Blues-vest til svigerinden (og jeg glemte foto-dokumentation, inden den blev afleveret). Samme vej er det færdige Vernal Equinox-sjal også gået (igen uden foto).

Lige nu er jeg gået i afslutnings-mode - der mangler kun en nederste kant på en nystrikket hørsweater med garn fra Garn.dk og efter model fra seneste Knitty - Miss Honeychurch. Det har været et ret ukoncentreret strikketøj med optrævling flere gange, fordi jeg ikke lige fik læst, hvad opskriften angav, men nu er den stort set færdig.

Min Olive skal også være færdig nu - selv om uldgarnet ikke passer så godt til de aktuelle sommertemperaturer. Men så kan den komme i skabet og være klar, til det bliver efterår :-)

Der er meget andet på pindene - og jeg skal have frigjort nogle pinde, så jeg kan komme i gang med flere projekter ;-) Måske bliver det ligefrem til nogle færdige projekter, når det nu er blevet både sommer- og ferietid. Og måske finder jeg også de fotos, jeg ved, jeg har taget af et par mindre projekter i foråret...