12.8.07

To gange tørklæder

Selv om jeg ikke har været aktiv på bloggen, er der blevet strikket det seneste par uger. Sidste weekend var jeg en tur i Berlin - med masser af strikketid på togturen frem og tilbage!
Endnu et par ting fra strikkebunkerne er gjort færdige: Bølgetørklæde efter opskrift fra "Last minute knitted gifts" og Hanami Stole, der er designet af Melanie, som også står bag Mystery Stole 3. Dén har jeg lige strikket clue 6 færdig på, så nu venter jeg på, at det bliver fredag igen...
Jeg følger opskriften på MS3 til en asymmetrisk "vinge-udgave" - jeg er ikke sikker på, at jeg bliver vild med det færdige resultat, men det er sjovt at strikke, selv om jeg har valgt et garn med en løbelængde omkring 1200 meter på 100 gram!
Nå, strikkekurven skal ikke løbe tør ;-) Så jeg har slået op til endnu en Hanami Stole - denne gang i råhvid, som jeg byttede med Jette, da vi begge havde været på storindkøb i samme garnkvalitet til MS3. Jeg var ikke sikker på, at jeg havde brug for 400 gram gråsort, så vi udvekslede halvdelen af garnet og fik dermed to farver på lager :-)
Mens MS3 strikkes i én tråd, har jeg valgt, at Hanami nr. 2 skal strikkes med to tråde.

1 kommentar:

Jette sagde ...

Den ser bare flot ud den Hanami og hvor får du al den energi fra, især til mønsterstrik, det er godt gået....