9.10.07

Tagget af Mette

Mette har tagget mig og synes, jeg skal fortælle syv ting om mig selv.
Jeg skal prøve - men lader det være op til andre at gribe tråden, hvis de har lyst til at fortsætte legen.

1. Jeg er vild med sprog - men har for lidt tid til at lære nye. Spansk står som det næste på ønskelisten, men ville også gerne have genopfrisket det finske, som jeg forsøgte at lære for mange år siden. Engelsk, tysk og fransk klarer jeg mig på, og norsk og svensk har jeg heller ikke problemer med at forstå.

2. Jeg cykler hver dag 10 km til og fra arbejde - mine kolleger synes, jeg er skør, når jeg nu har købt en bil, der bare står hjemme.

3. Jeg tror aldrig, jeg bliver "rigtigt" voksen - jeg er spejderleder og vild med at lege og lave sjov med ungerne.

4. Når jeg trænger til at slappe af, finder jeg en fysisk udfordrende aktivitet - lægge fliser, slæbe brænde osv. Det er en herlig følelse i kroppen bagefter, når den er rigtigt rart træt...

5. Findes udtrykket håndarbejds-nørd, er det nok en som mig. En ny teknik må ikke være uprøvet - havde jeg tid, ville det blive til meget mere forskelligt.

6. Arbejdsmæssigt er det 90-95 procent mænd, jeg omgås - det passer mig godt, for jeg har flere gange ved jobskifte sagt til mig selv: "Aldrig mere et kvindefag..." Mænd er simpelthen bare mere direkte, og det foretrækker jeg!

7. Jeg har en uvane med at købe garn, som jeg kan lide, uden at vide, hvilket projekt det skal blive til. Det betyder af og til, at der er for lidt garn, når jeg får ideen til en model... og så må jeg jo improvisere og ændre på opskriften.

1 kommentar:

Dorte sagde ...

Ih, hvor jeg genkender det med at købe garn uden at vide, hvad det skal bruges til ... blot fordi det er smukt/ lækkert.

Kh Dorte