11.11.07

Længe siden...

Ups - det er mere end en måned siden, jeg sidst var forbi bloggen... men når jeg arbejder (for meget) ved en pc hver dag, så har jeg begrænset lyst til mere skriveri, når jeg kommer hjem.
Strikket er der blevet i stedet, og jeg må hellere få lavet en opdatering på de projekter, jeg er i gang med (eller færdig med).
Det stribede tørklæde i tynd totrådet uld er taget i brug - det ruller sig sammen på langs, men jeg har besluttet mig for, at sådan skal det være!
Det er strikket i mørk grå og lilla i tre stribebredder - 4 pinde, 2 pinde og 6 pinde, adskilt af to pinde i en kontrastfarve. Samlet vægt: 105 gram.
Et nøgle hjemmespundet angora-kaninuld er blevet til et lille trekantet tørklæde efter eget design. Det er tænkt til at lune om halsen på vinterens daglige cykelture.
Tørklædet er strikket i "slå om, 2 sm"-mønster, som er forskudt med nogle pindes mellemrum for ikke at give et alt for "regelret" mønster. Vægt: 46 gram.

Og et "Honeycomb Lace"-tørklæde er blevet færdigt, men endnu ikke vasket og spændt op. Det er strikket så langt, som to nøgler tyndt mohairgarn fra Stof 2000 rakte. Dvs. ca. 170 cm.
Paradoxical Mittens-vanterne er også færdige. De blev lavet med mindre masketal end originalen pga. garnets tykkelse, men det er planen, at opskriften også skal prøves af med strømpegarn, som måske passer til de 72 masker, som den originale opskrift foreskriver. I pelsuld-udgaven er vægten 66 gram.

Et hurtigstrikket Cherry-tørklæde er også blevet færdigt. Jeg troede, jeg havde tre nøgler grå mohairblanding fra et impulskøb i Bilka for længe siden, men der var kun to nøgler plus et sort. Så jeg startede med to tråde grå i de retstrikkede felter, men skiftede efter ca. en tredjedel af tørklædet til en tråd grå og en tråd sort. De farvede ribdele er strikket i rester af Isager-uldgarn. Samlet vejer tørklædet 115 gram.
Desuden er jeg i gang med flere mysterie-strikninger. Secret of Chrysopolis i grønt er jeg vist tre uger bagud med, og Mystic Waters mangler jeg halvanden uge på. Desuden er jeg undervejs med "Secret of the Stole," som er noget enklere end de to andre - den har jeg ikke lige fået lavet et billede af...
Nåh ja - så er det også lige blevet til et par Ampersand-sokker i Regia-stribegarn. Jeg har ialt 200 gram, så jeg satser på, at der kan blive tre par ialt. Mønstret sidder utroligt godt på foden, så jeg må finde mig i at strikke seks ens sokker ;-)

2 kommentarer:

Mette H. sagde ...

Sikke en masse du har fået færdigt. Når man hele dagen sidder ved en pc, kan er det ikke lige det der frister når man kommer hjem. Men så er det jo dejligt at kunne sætte en hel masse billeder på i samme post. Jeg har nydt synet.

Jette sagde ...

Hold da op, jeg blev jo helt forpustet af alt det du har nået, man kan jo se at computeren tager for meget strikketid....:o)) Flotte ting foresten..