13.1.08

2008 er i gang!

Jeg er ikke så flittig til at blogge, men strikkepindene er der gang i...
Året er startet i fornuftigt tempo - jeg arbejder stadig (for) meget, men jeg har besluttet mig for, at weekenderne så vidt muligt skal holdes fri for arbejde. Det giver tid til strik og andre "fritidsfornøjelser".

Jeg har stadig lidt for meget lyst til at begynde på nye projekter, men nogle af dem skal nok også blive færdige. F.eks. er det lige blevet til endnu et "Cherry"-tørklæde efter Helga Isager-model, som kun mangler at få de sidste ender hæftet. Denne gang strikket i sort med en tråd tynd lammeuld og en tråd kidmohair. Farvestriberne er Isager-uldrester.

Endnu en Isager - Marianne Isagers "Viften" fra den nye bog "Japan". Den bliver strikket i totrådet uld fra http://www.garn.dk/ - farven er mere gullig i virkeligheden end på fotoet i vinterlys. Det er rigtigt sjovt strikkeri, hvor der sker noget hele tiden, i hvert fald i viftemønstret, der breder sig over hele forstykket.

Og så er jeg i gang med en Isager-klassiker: "Sukkertrøjen" fra "Strik a la carte". Den bliver strikket i et uldgarn med lidt silke, og også her snyder farven på fotoet. I virkeligheden er garnet mere mørkt blommefarvet, end det ser ud til på fotoet.

Nåh ja, der er jo også lige "Spring Shawl Surprise", hvor jeg foreløbigt har strikket clue 1 - i supertyndt uld fra http://www.garn.dk/, det samme som jeg brugte til Mystery Stole 3. Mønsterdel nummer to blev offentliggjort i tirsdags, og om halvandet døgn kommer clue 3, så jeg må hellere komme videre!

4 kommentarer:

Gitte/ditogdut sagde ...

Sikke nogle skønne ting du har på pindene! Jeg har et halvfærdig cherry tørklæde til at ligge i kurven, som nok aldrig blir gjort færdig, for jeg synes det er SÅ kedelig at strikke ;-) Kender du ikke det? Egentlig er det måske fordi farverne er forkerte! Jeg har strikket ponchoen fra isager i viftemodel, og det er spændende nemlig fordi der sker noget hele tiden. Ha en god mandag!
Hilsen Gitte
http://ditogdut.dk

grendesign sagde ...

Ihhhh, en samling fine ting!
Viften er også højt på min ønskeliste!
:-) Britt

Jette sagde ...

Alle de gode ting du har gang i, her er der ikke noget der lykkes, de sidste 2 ting skal pilles op igen, kan ikke lære det med garnmængden skal passe....

GitteB sagde ...

Sikke en samling skønne projekter. Og pyh ha du har gang i den :-).
Den 'sukkertrøje-farve' er jeg da helt vild med.....

KH Gitte B