5.8.08

Nu skal der gøres noget færdigt...

Pyh - jeg har ALT for mange projekter i gang pt. Jeg bliver vist nødt til at lave en aftale med mig selv om, at mindst to projekter skal afsluttes for hvert nyt der begyndes ;-)

Jeg har også en vis ide om, hvad der skal afsluttes i den kommende tid:

Forleden blev det til starten på en "February Lady Sweater", som strikkes i hundredvis rundt om i blogland. Jeg skulle lige finde en rest i garnbunkerne, og så lå der noget delvist glemt entrådet lilla silke, som nok lige kunne blive til en cardigan. Det er et sjovt og hurtigt strikketøj, og både bærestykke, det meste af bullen og snart det ene ærme er færdigt... men der bliver ikke lukket af nogen steder, før jeg er helt sikker på, at garnet rækker!

Jeg er også nået et stykke videre på den tynde grå Navia-bluse, jeg startede på for en måneds tid siden. Firkant-strikken til bullen er overstået, og så mangler kun bærestykke, ærmer og kanter, som skal være i ret- eller glatstrik... hurtigt, men også kedeligt ;-)

Der er også blevet startet på et par sjaler - et godt "på-tur-strikketøj". Et impuls-restekøb af Orenburg Lace-garn hos www.markno.dk for nogen tid siden var uspecificerede farver, og det blev til et bundt shocking pink og et bundt i beige. Den pink version er lige nu ved at blive forvandlet til et Swallowtail-sjal. Og så er jeg i gang med Adamas-sjal nummer to - denne gang i blåt Lucca Extra Fino fra www.garn.dk.

1 kommentar:

Jette sagde ...

Hold da op alt det du har på pindene, glæder mig til at se noget af det..