11.1.09

Flere ting på pindene

Året blev indledt med at gøre "Plissé" færdig og få den sendt afsted. Og så er der jo ikke meget andet at gøre end at få pindene i gang med noget nyt :-)

Jeg har gjort flere forsøg med sidste års Webstrik-KAL - Super Karla fra Karen Noes bog "14 opskrifter..." - men har pillet projekterne op igen. Nu skal Karla have endnu en chance, og det bliver i blå totrådet uld fra lageret. Jeg ved ikke helt, hvor stort sjalet kan blive - men når det ensfarvede blå slipper op, er planen at lave de afsluttende trekanter samt kanten i flere blålige nuancer, også fra lageret.
Så har jeg også "gen-brugt" noget grafitgrå new-zealandsk lammeuld fra en halvfærdig sjals-UFO i kombination med en tynd totrådet Navia. Det er tæt på at være færdigt som "Regndråber" fra Anette Danielsens bog "Strik Naturligvis" - hurtig strik og en god opskrift, hvor man blot skal koble hjernen fra og strikke løs, uanset hvor ulogisk vendinger osv. lyder... men det er lidt for kedeligt for mig med al den rib, så det er fint, at der kun mangler 1½ ærme og en lille smule i længden.
Så er der trods alt lidt mere spænding over "Snowdrop"-sjalet i supertynd uld fra http://www.garn.dk/ - efter opskrift fra Yarn Harlot. Det er langsom strik, men fint at have med i tasken diverse steder. Og mønstret er (i hvert fald så længe jeg strikker på midterstykket) ikke vanskeligere, end at jeg ikke længere behøver at have opskriften med.

2 kommentarer:

Jette sagde ...

Jamen, det er jo lutter fine sager du har på pindene, og godt at få brugt lagergarnet..

Mariann sagde ...

Hej Lone, mon du kan hjælpe mig videre med min "regndråber" ? Det ser jo ud til, at det bare kører for dig :-)
Når jeg starter på mit vendestrik, skal jeg på den første sammenstrik strikke omslaget vr. sammen, men jeg er i en ret rille ??? Har jeg mon lavet et eller andet helt forkert ??
Du er meget velkommen (hvis du altså vil bruge lidt tid på mig) til at skrive til mig på : fonsi@privat.dk
Mvh. Mariann