23.12.12

Gaver med strikkeglæde

Med fødselsdag to dage før jul bliver gaverne nogle gange slået sammen til én. Derfor er det ekstra hyggeligt at være med i en af Webstrikkernes fødselsdagsgrupper - postbudet bringer altid spændende gaver til strikkepindene :-)
I år er ingen undtagelse - jeg har både fået lækre garngaver, te og julegodter fra tre webstrikkere og foreløbigt en fødselsdagshilsen fra nummer fire i gruppen.

 
Jeg har forresten også købt et par "gaver" til mig selv - Marianne Isagers nye "Strik a la carte II" og hæftet "Råt og godt" med en håndfuld opskrifter til Isagers tweedgarn.
Jeg er allerede gået i gang med lidt fra bøgerne, men holder mig foreløbigt til at strikke fra mit eget garnlager. Der er nok til et godt stykke tid endnu, selv om jeg fra februar får "foræret" et par timers strikkemulighed dagligt, når jeg skal begynde på et nyt job i Esbjerg.

2 kommentarer:

Lenette Pedersen sagde ...

Uha, ja, det er fine gaver du allerede HAR fået. Jeg HAR købt, men ikke sendt, synes det var synd at gaven skulle ligge på posthuset nytåret over, med større chance for forsvinden, så den bliver sendt med det flux den 2. januar 2013. Godt nytår :-)

Lone sagde ...

Også godt nytår til dig!
Din fødselsdagsgave har pt. lidt samme skæbne - de lokale garnbutikker har haft julelukket, så jeg må på indkøb 2. januar :-)