8.12.12

Der er altid sokker på pindene

Sokkestrik er nemt at tage med, når jeg skal med tog eller bus, til et møde eller på besøg hos nogen. Så der er altid mindst ét sokke-strikketøj på pindene, selv om det nogle gange kan tage tid at få sokkerne færdige.
I løbet af året har jeg været med i Webstrikkernes fælles-sokkeprojekt, hvor målet har været et par sokker pr. måned. Nogle måneder har jeg ikke nået noget, mens det i andre måneder er blevet til flere par. Og nogle af sokkerne er blevet til eget brug, mens andre er foræret væk til venner og bekendte eller til gode formål som Projekt Hyggesokker.
Her er en lille kavalkade over årets produktion. Jeg har været mest flittig i sidste halvdel af året, hvor der har været god tid til at strikke, da jeg pt. er uden arbejde.

 
 


 

Selv om Webstrikkernes udfordring slutter til nytår, kommer der stadig sokker på mine strikkepinde. Typisk griber jeg et nøgle garn eller to, strikker sokkerne og overvejer så, om de skal være til eget brug eller foræres væk. Derfor er de fleste af de sokker, jeg strikker, også cirka i str. 38-40 :-)
Men måske skulle jeg satse på at strikke nogle herresokker også, fx til Facebook-projektet Varme 15x15 med strik til hjemløse.

1 kommentar:

Alex zender sagde ...

Those are so cute! Such a creative idea.

herrestrømper
damestrømper