24.12.13

Glædelig jul og godt strikkeår

Bloggen er igen i år blevet ret forsømt, men strikkepindene har været flittigt brugt.
1. februar fik jeg nyt arbejde med en times togpendlertid hver vej, og det har givet strikketid til en del sokker og andre mindre ting. jeg tror dog nok, at jeg i det nye år vil bruge togtiden lidt mere til arbejde - så får jeg mere tid til at strikke herhjemme :-)

En god del af det, der er blevet strikket og hæklet i løbet af året, er foræret væk. Både spejdervenner og julemærkehjemsbørn har fået hjemmestrikkede sokker, og til hjemløse er der strikket huer, tykke sokker og tæppefirkanter. Nu skal der fyldes op i sokke-gavekassen, og der er stadig garn på lager, som egner sig til firkanter til projektet Varme 15x15, hvor jeg også har været med til min første samledag.

I løbet af året er der også blevet hæklet blæksprutter til for tidligt fødte børn. Jeg har en ambition om at få nedbragt mit garnlager, og bomulden skal bruges til flere blæksprutter og måske også til strik til børn på neonatalafdelinger.

Juleferien skal nok bruges til at gøre et par trøjeprojekter færdige til mig selv. De har ligget længe nok i strikkekurven og skal afsluttes, så pindene kan gøres fri til nye strikkeprojekter :-)

Blæksprutter sendt til Esbjerg.
 
De senest færdiggjorte sokker.
 
Så forskellige bliver sokker af samme flerfarvede garn, når bundfarven er forskellig.

Ingen kommentarer: