28.12.07

Gaver på posthuset

Det er næsten værre at vente på, at posthuset åbner, end at vente på juleaften!
Og det er ikke spor sjovt at vente til efter både juleaften og jule-helligdagene på at få at vide, hvad der ligger på postvæsenets pakkehylde, når det oven i købet er fødselsdagsgaver, som måtte åbnes et par dage inden jul :-)
Nå, nu har jeg omsider fået fingre i pakkerne, som min Webstrik-fødselsdagsgruppe har sendt. Og tusind tak for gaverne! De var alle flot pakket ind inden i postvæsenets beskyttende kuverter, men her er et kig på, hvad der gemte sig bag papiret.

Fra Lene Sophie var der alpaca-garn, som sikkert kan blive til et Cherry-tørklæde (Helga Isager-model). Desuden velduftende te (duften af "Franske drømme" nåede endda ud gennem indpakningen) og fristende kakaomandler.
Fra Rikke var der tyndt og lækkert garn, som enten bliver til et stribe-halstørklæde eller til "Paradoxical Mittens" i mønsterstrik - jeg er i gang med nogen i discount-strømpegarn, men det her kan blive rigtigt lækkert!
Nettie og Bebiane sendte sammen en hel stak gaver, indpakket hver for sig: To bambus-rundpinde i tykkelser, som jeg altid mangler, en pose lækker kaffe, chokolade, et nøgle blødt garn til et tørklæde og bogen "Den lille kloge" om "alt det, du ikke vidste, du burde vide".
Endnu en gang: Tak for gaverne - de var værd at vente på!

Ingen kommentarer: