30.12.09

Der strikkes...

Juleferie betyder mere strikketid, og lige nu er jeg på vej til at strikke en udgave af Marianne Isagers "Viften" som gave. Jeg skal bare være helt sikker på farven - har pt. to strikkeprøver i en tråd blålig lyngfarvet alpaca fra Garn.dk og en tråd Supersoft, hhv. i en gråviolet og en meget mørk blåviolet. Jeg tror selv mest på den lyseste, men modtageren skal have lov at bestemme...
Så har jeg også gang i strikningen for at få fyldt min sokke-skuffe op igen - har gjort tre par sort/gråmelerede sokker i Føtex' tynde Bumbo-strømpegarn med aloe vera færdige og er i gang med to par lilla/gråmelerede i samme garn. Det er et lækkert garn, så må slidstyrken komme an på en prøve :-)
Det er også blevet til to trekantede tørklæder i glatstrik i Hjertegarns Kunstgarn og noget, der ligner - hhv. en farverig gul/rød/lilla udgave og en grøn-turkis. De er hurtige at strikke - start med tre masker, strik glatstrik og tag en maske ud i starten af alle retsidepinde, indtil halvdelen af garnet er brugt. Så tages der ind i starten af retsidepindene, til maskerne er brugt, og 100 gram er en passende mængde til et tørklæde i brugbar størrelse.
Ellers er jeg i gang med at udrydde nogle af de igangværende projekter. Blandt andet er "Regndråber" nr. 2 omsider blevet klar og mangler kun en vask, før den kan tages i brug.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
Anonym sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.