10.11.12

Så gik der lige et par år...


Pyhhhh... så er der støvet lidt af her på bloggen!
Der smuttede lige et par år - ikke så meget fra strikningen som fra overskuddet til også at få registreret resultaterne her.
Intentionerne i sommeren 2010 var gode nok - men ud over at arbejdet tog alt for meget tid, så blev jeg også involveret i planlægningen af Spejdernes Lejr 2012, og det tog det sidste af midt skrive-overskud.
Nu er lejren overstået, og jeg er pt. uden arbejde, så der er ikke så mange undskyldninger for ikke at pleje bloggen lidt. Og så fandt jeg en konkret anledning til at få skrevet her: Facebookgruppen Varme 15x15, der med over 500 medlemmer har et mål om at producere tæpper til hjemløse inden jul.
Jeg fandt i første omgang den samlede mængde af acryl- og superwash-rester frem fra garnlageret - og det er i løbet af det seneste par uger blevet til tæppet ovenfor.
Der er ingen krav om, at man strikker mere end én eller nogle få firkanter på 15x15 centimeter. Men jeg havde garnrester (og tid) nok til de 7x11 firkanter, som skal til et tæppe, og så blev det en udfordring at få kombineret farverne, så der ikke er to helt ens firkanter :-)
Jeg kan kun opfordre til at tilmelde sig gruppen og bidrage til tæpperne - der skulle helst blive mange tæpper ud af det til Projekt Udenfor, som har sagt ja til at modtage resultaterne.

Udover at jeg strikker firkanter, så har jeg også sat mig som mål at få skrevet (lidt) mere end hidtil herinde. Næste projekt må være at få registreret nogle af de seneste måneders strikkerier. Jeg har fotograferet en del af dem, så det burde være muligt at knytte nogle ord til.

Lidt fakta om tæppet
Firkanterne er strikket i dobbelt garn på pind 5, så de forskellige kvaliteter er blevet kombineret til ensartet tykkelse.
Alle firkanter er vendt skiftevis på langs og tværs og hæklet sammen med tyndt, gråt garn og fastmasker (der er 24 masker og 24 retriller i en firkant, så det er let at hækle firkanterne sammen).
Omkring hele tæppet er der hæklet en omgang fastmasker i samme grå farve som sammenhæklingen.

3 kommentarer:

Fríða sagde ...

superflot restetæppe, og velkommen tilbage!
kh.fra Island
Frida

Lone sagde ...

@Frida - tak for din hilsen - jeg er ikke selv særligt god til at kommentere rundt omkring, men måske er det også noget, jeg kan blive bedre til.

Anonym sagde ...

flot tæppe du har lavet til det gode formål. Har selv en del lapper klar til Karina
kh susanne