16.3.08

Webstrik-projekt

Jeg er nem at lokke, når det gælder strikkeri, og et forslag om at strikke Karen Noes "Superkarla-sjal" som fælles projekt for Webstrik-medlemmer i løbet af i år er lige noget for mig!
Opskriften har jeg i forvejen, men har ikke fået startet på strikkeriet endnu, så nu har jeg anledningen til at gå i gang.
Lige nu overvejer jeg, hvilket garn jeg skal finde frem og bruge til projektet. Kan der mon strikkes med to tråde Evilla-pladegarn, som jeg har noget flerfarvet af? Vil det være bedre med en newzealandsk lammeuld i ensfarvet? Eller skal jeg mon gå i gang med noget hjemmefarvet "genbrugsgarn" (som var kedeligt brunt og aldrig strikket færdigt, inden jeg trævlede trøjen op og farvede garnet over til en flerfarvet mørk rød/grøn/blå version)?
Den slags dilemmaer kan næsten kalde på en strikkeprøve, selv om jeg oftest springer ud i et strikketøj med begge ben - lidt besværligt, hvis der er slået 2-300 masker op og jeg først kan se, at størrelsen eller strikkefastheden ikke passer, når der er strikket et godt stykke :-)

2 kommentarer:

Laila sagde ...

jeg tror godt at du kan strikke det af pladegarnet. Prøv at lave en lille strikkepröve pä pind 3 1/2. er garnet meget tyndt sä med to tråde, men pröv dog först med en. Der er ingen store huller i sjalet. Sä garnet kan nok godt holde til det!

Laila i Schweiz, som har strikket 2 super Karla'er

Jette sagde ...

Ja, man kan jo ikke lade være med at melde sig, selvom tiden er knap, men det bliver spændende at se alle resultaterne. Tror jeg tager samme merino vi lavede MS3 i.. Har købt en hel spole i efteråret...